Siker

2022.07.25. 16:30

Nagy formában van a veterán vasi teniszező - Remek sorozatot tudhat maga mögött Sákovics Péter

Három hazai, rangos versenyen is kiválóan szerepelt Sákovics Péter. A HVSE veterán teniszezője Keszthely város szenior bajnokságát egyéniben (+55) és párosban (+120) is megnyerte.

VN

Forrás: VN

A szenior vidékbajnokságnak a szabolcsveresmarti Határok nélkül Teniszakadémia létesítménye adott otthont - az erőpróba ezúttal ITF nemzetközi besorolást kapott. Sákovics a +60-as korcsoportban egyéniben, párosban és vegyes párosban is első helyen végzett. A szombathelyi sportember a Budapest bajnokságon is nagyszerűen szerepelt, párosban és vegyes párosban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott a +60-asok mezőnyében.

- A keszthelyi győzelmem azért értékes különösen, mert a fiatalabbak között nyertem - összegzett Sákovics Péter. - Vidékbajnokságot korábban is nyertem már, most azonban mind a három kategóriában begyűjtöttem az aranyérmet - ez a bravúr most sikerült először. Három nap alatt 12 mérkőzést játszottam, vagyis igen erőltetett menetben diadalmaskodtam. A Budapest bajnokság is jól sikerült a két aranyéremmel, de kicsi hiányérzet azért maradt bennem, mert egyéniben kisebb sérülés miatt az elődöntőt fel kellett adnom, így ebben a kategóriában "csak" harmadik helyen zártam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában