Edzőtábor

2022.07.25. 15:00

Tirolban készül a Haladás-Viktória - Szil Tünde nem szállhatott fel a buszra

Hétfőn reggel ausztriai edzőtáborba utazott a Haladás-Viktória FC női NB I.-es labdarúgócsapata.

Pum András

Forrás: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A szombathelyiek múlt szombaton lejátszották első nyári felkészülési-mérkőzésüket – bár megvoltak a helyzeteik, 4-0-ra kikaptak az osztrák első osztályú Sturm Graz vendégeként. Székely Tibor csapata hétfőn reggel nyolc órakor ismét Ausztria felé vette az irányt, ezúttal azonban Graznál jóval messzebbre, a Tirolban fekvő Hart am Zillertalba utaztak a szombathelyiek. A zöld-fehérek az edzések mellett két felkészülési mérkőzést is vívnak, szerdán 18 órakor egy helyi fiúegyüttes ellen játszanak, majd szombaton, útban hazafelé Szlovéniában a szlovén első osztályú Radomlje vendégeként lépnek pályára. A buszra térdsérülése miatt a támadó Szil Tünde nem szállhatott fel.

A Haladás-Viktória FC Ausztriába utazó játékoskerete: Schildkraut Fruzsina, Balogh Henrietta, Horti Bogi, Németh Adél, Gődér Brigitta, Kovács Virág, Jelena Koprena, Feketevízi Tímea, Szalay Júlia, Varga Barbara, Kránicz Viktória, Kis Anita, Urbán Viktória, Marlo Sweatman, Nagypál Fatima, Nagy Vanessza, Ana-Maria Vladulescu.

Az MLSZ-ben közben elkészítették a női NB I. 2022/23-as sorsolását. A Haladás-Viktória FC az első fordulóban augusztus 13-án az újonc Kelen SC otthonában lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában