Kosárlabda

2022.07.21. 12:15

Újabb légióst szerződtettek a Rába-partiak

A férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság előző kiírásában ezüstérmet szerző Egis Körmend közösségi oldalán jelentette be újabb szerzeményét.

Sütő Dániel

Brandon Anderson Körmenden folytatja

Forrás: Facebook

Wendell Mitchell, Brandon Parrish és Mike Moore után Brandon Anderson személyében leigazolta negyedik légiósát is az Egis Körmend. A nigériai származású, de már „kosármagyarnak” számító Godwin Ekene Omenaka nem foglal légiós helyet a csapatban.

A 184 centiméter magas irányító poszton bevethető 25 éves amerikai Anderson a tavalyi szezonban a portugál első osztályban, az Ovarense Gavex csapatában kosárlabdázott, ahol 17 pontot, 6 gólpasszt és 4,1 lepattanót átlagolt. Az Ovarensében tavasszal jól ment a játék Andersonnak, meghatározó embere volt csapatának, amelyben meccsenként átlagosan kicsivel több,  mint 20 percet töltött a pályán. Az alapszakaszt követően az Ovarense a kilencedik helyen végzett. Ez azt jelentette, hogy az alsóházban folytatta a további küzdelmeket, amelyek mindegyikét megnyerte, így az alsóház élén zárt a gárda a portugál élvonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában