Nyár

2022.08.29. 11:47

Befejeződött a nyári strandsport szezon Szombathelyen

Véget ért a szombathelyi Sport és Ifjúsági Iroda által rendezett nyári strand-sportszezon a Tófürdőn – utoljára teqballtorna és matracos kajakverseny várta az érdeklődőket.

TG

Varga Jenő ötletgazda, főszervező, műsorvezető irányításával már 14 éve szervezik meg a nyári időszak három hónapjában a szabadidős programsorozatot a Tófürdőn. A záró rendezvény a HB Inter Trans Kupa egyéni teqballtornával kezdődött. Jó meccseket, kiélezett csatát, körbeverést hozott a torna. Végül hatalmas küzdelemben a zalaegerszegi Kormos Bence nyert, második helyen a szintén zalai Nagy Barbara (aki egyébként az egész szezonban egyedüli nőként vette fel a versenyt a férfiakkal) zárt, harmadikként pedig Biácsi Ferenc végzett.

A tanmedence a matracos kajakversenynek adott otthont. Népes mezőny szállt medencébe, remek hangulatban zajlott le verseny.

 

Eredmények, gyerek, lány: 1. Horváth Luca, 2. Bátyi Zselyke Lili, 3. Ehmann-Nagy Gréta. Fiú: 1. Bátyi Boldizsár, 2. Kiss Bence, 3. Jászberényi Áron. Serdülő, lány: 1. Polhammer Emma, 2. Horváth Panna, 3. Jászberényi Nóra, Kovács Diána. Fiú: 1. Simon Barnabás, 2. Pungor Kornél, 3. Palkovics Áron. Felnőtt, női: 1. Jutasi Zsuzsanna, 2. Mc Carthy Bernadett, Pongrácz Nóra, 3. Horváth Renáta. Férfi: 1. Mc Carthy Brian, 2. Sütő Bálint, 3. Bátyi Béla, Michail Bztürk.
– Köszönet a Szova Nonprofit Zrt-nek és a Sport és Ifjúsági Irodának, a szponzoroknak, hogy immár 14. alkalommal ilyen magas színvonalon tudtuk megszervezni a versenyeket, örömet adva nagyon sok gyereknek és felnőttnek egyaránt – összegzett Varga Jenő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában