Foci

2022.08.12. 10:05

Magyar Kupa: Király-BVSC, Mezőörs-Söpte

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának 2 fordulóját - ellenfelet kapott a két állva maradt vasi csapat, a Király SE és a Söpte.

TG

Forrás: Unger Tamás

A főtábla első körét két megye I.-es vasi csapat, a Király SE és a Söpte SE vívta meg győztesen - a Sárvár (I.), a Rábapaty (I.) és a Körmend VSE (II.) búcsúzott. a sorozattól. A 2. fordulóban a Király a BVSC-Zuglót (NB III.) fogadja, míg a Söpte a Mezőörs KSE (Győr-Moson-Sopron II.) vendégeként lép pályára. A 32 mérkőzést augusztus utolsó hétvégéjén, 27-28-án rendezik meg (egy meccsen dől el a továbbjutás), a továbbjutókhoz a 3. fordulóban csatlakoznak az NB II.-es és NB I.-es klubok. A Király ismét nehéz riválist kapott, a BVSC ugyanis tavaly ezüstéremmel zárta csoportját az NB III.-ban - az idei szezont pedig két győzelemmel kezdte. A Söpte viszont verhető rivális ellen lép majd pályára, ugyanis a Mezőörs tavaly még a megyei III. osztályban szerepelt, második helyezettként jutott fel a megyei II.-be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában