Emléktorna

2022.08.09. 16:00

Melegben, szélben is ütötték a labdát - „Koko” Kovács Tiborra emlékeztek a strandröplabdatornán

Immár 21. alkalommal gyűltek össze a sportbarátok a termálfürdő homokos pályáin, hogy többnapos strandröplabdatornával emlékezzenek „Koko” Kovács Tiborra.

Sütő Dániel

Hosszú labdamenetek jellemezték a tornát

Forrás: Cseh Gábor

Két napon keresztül ütötte a labdát a termálfürdő udvarán a Koko Kovács Tibor emléke előtt tisztelgő 32 csapat. A torna első napján kilenc női és nyolc férfi páros feszült egymásnak. A szeszélyes időjárás alaposan próbára tette a versenyzőket, hiszen az erős napsütés mellé heves szél párosult, ami cseppet sem könnyítette meg a résztvevők dolgát. A hölgyek között a Csercsics Barbara–Horváth Mónika duó győzött, míg a férfiaknál Lesznyik Károly és Varga Jácint kettőse diadalmaskodott. A találkozókon nüanszok döntöttek egyik vagy másik fél számára. Másnap a vegyes párosokkal folytatódott a strandröplabdatorna. A 15 fős mezőnyben DOLGIÉK zártak az élen, vagyis a Székely Barbara-Dolgos Attila alkotta együttes lett az első.

Eredmények. Női páros: 1. Csercsics Barbara–Horváth Mónika (BAMÓ), 2. Molnár Dorka–Laskovics Réka (MOLA), 3. Péter Elizabet–Gergácz Olga (KUJONOK), 4. Gosztola Bettina–Kóczán Tímea (SFAC II). Férfi páros: 1. Lesznyik Károly–Varga Jácint (VALE BALL), 2. Gőczi Dániel–Szalai Kristóf (DSE), 3. Marsai Richárd–Kudron Márk (MARSAI/KUDRON), 4. Borsodi Gábor–Hérincs Gábor (RELYTÉLY RT). Vegyes páros: 1, Székely Barbara–Dolgos Attila (DOLGIÉK), 2. Szalai Csenge–Szalai Kristóf (TESÓK), 3. Varga-Erdősi Gréta–Varga Jávint (VARGÁÉK), 4. Gyürü-Koronczai Lilla–Bodovics Árpád (KÁBÉ).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában