Tréfás reakció

2022.08.24. 19:30

Videó: így reagált Király Gábor arra, hogy Dzsudzsák lehet az egyedüli csúcstartó a válogatottnál

Húsz évvel ezelőtt, 2002. augusztus 21-én rendezték a Magyarország–Spanyolország (1–1) barátságos mérkőzést abból az alkalomból, hogy ekkor nevezték át a Népstadiont Puskás Ferenc Stadionra. A jubileumi ünnepségen ott volt az akkori csapatkapitány, Király Gábor is, akivel a jelenlegi magyar futballról beszélgetett az NSO Tv stábja.

Nemzeti Sport

Forrás: Nemzeti Sport

Király Gábort először a magyar válogatott idei sikereiről kérdezte a Nemzeti Sport.

- Örömteli, hiszen nagyon erős csoportban vagyunk, de nagyon jól szerepel a magyar válogatott. Ki kell használnunk az előnyünket, hiszen a nyomás nem rajtunk van, hanem a nagy csapatokon, de mindenképpen tudunk kellemetlenséget okozni, illetve, ahogy már néhány mérkőzés is mutatta, pozitív meglepetést is tudunk okozni - válaszolta a válogatottsági rekorder a sportportál kérdésére. 

Arra a felvetésre is reagál (tréfásan), hogy a hírek szerint elképzelhető: ősszel pályára a léphet a válogatottban Dzsudzsák Balázs, amivel ő lenne a nemzeti tizenegy egyedüli rekordere:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában