Kézilabda

2022.09.23. 13:32

A Tempónál az SZKKA

Az NB I/ B.-s női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában Gyálon folytathatja győzelmi szériáját a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt együttese szombaton 18 órától.

Sütő Dániel

Fotó: © Cseh Gábor

A Kecskemét és a Pénzügyőr elleni siker után a Tempónál vizitál az SZKKA, amelynek ez lesz idénybeli első idegenbeli bajnoki fellépése. Pődör Zoltán vezetőedző a találkozót megelőzően elmondta, újabb nehéz mérkőzésre vár együttesére. A korábbi összecsapásokhoz hasonlóan agresszív, nyitott védekezésre számít a tréner a Tempótól, amit sok futással próbál megtörni a vasi gárda.

- Ismerjük a keretüket, vannak meghatározó játékosaik, akiket nekünk mindenképpen semlegesítenünk kell, aztán futni, futni 60 percen keresztül - erre készülünk, ez a mi játékstílusunk. Ezzel együtt remélem, hogy a ziccereinkből is egyre több beakad. Győzni megyünk a Tempo otthonába - jelentette ki Pődör Zoltán vezetőedző.

A Tempo KSE jelenleg 13. a 16 csapatot felvonultató bajnoki tabellán egy győzelemmel és két vereséggel a háta mögött. Múlt hétvégén szerezték meg első sikerüket hazai környezetben a Kecskemét ellen egy gólgazdag meccsen, ami 37-32-re zárult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában