Darts

2022.09.21. 11:33

Csoportelső lett a szombathelyi dartscsapat - Bizakodva várhatják a playoffot

A hazai darts csapatbajnokság alapszakaszának utolsó fordulóit megnyerő SZDCSE csoportja élén zárt, így bizakodva várhatja a playoffot.

Sütő Dániel

Forrás: SZDCSE

A kétnapos torna során előbb az egyéni országos bajnoki küzdelmeket rendezték. A Szombathelyi Darts Club SE versenyzői közül ismét Kámán Lehel érte el a legjobb helyezést kilencedikként, ezzel tartja összetettben a dobogós pozícióját. Dobos Dávid és Ágoston Károly egyaránt a 17. helyen végeztek, Csóka Andrásnak és Szabó Andrásnak most a legjobb 64 volt a végállomás, míg Kovács Benjinek ezen a fordulón nem termett babér.

Az egyéni versenyek remekül szolgálták a csapatbajnokságra való hangolódást. A Csóka András, Ágoston Károly, Borbély András, Dobos Dávid, Győrvári Gergő és Kámán Lehel összeállítású NB I.-es szombathelyi csapat hibátlan mérleggel zárta a fordulót. Ezzel a teljesítménnyel megnyerték a csoportjukat, így bizakodva várhatják a bajnoki érmekről döntő playoffot.

Az SZDCSE NB III.-as csapatai közül a Szendrő Szilárd vezette, Pálos Tamással, Farkas Andrással, Merklin Ferenccel, Moldvai Balázzsal és Szenteleki Gáborral felálló gárda harmadik, míg a Mányoki Krisztián–Galambos Bence irányította együttes  (Csóka Dániel, Horváth Imre, Kovács Tamás, Kovács Benjámin, Marton Olivér, Szolnoki Tamás, Varga Ákos, Volenszki Bence) második lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában