Asztalitenisz

2022.09.27. 21:08

Izgalmas döntetlen Cellben

Az NB I.-es férfi asztalitenisz-bajnokság 2. fordulójában a Celldömölki VSE II. döntetlent játszott a Sopronnal.

Pum András

Kriston Dániel párosban és egyéniben is nyert

Fotó: Unger Tamás

Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő II.-Turris SE Sopron I. 7-7. Celldömölk, Opál-csarnok, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Párosok. Kriston, Baranyai-Zakar, Fehér L. 3:1, Fehér B., Kárpáti-Dohnál, Fehér H. 2:3 (1-1). Egyéni, 1. forduló. Iván B.-Fehér H. 3:1, Kriston-Fehér L. 3:0, Baranyai-Dohnál 0:3, Kárpáti-Zakar 1:3 (3-3). 2. forduló: Iván B.-Fehér L. 3:0, Kriston-Dohnál 3:2, Baranyai-Zakar 2:3, Kárpáti-Fehér H. 3:0 (6-4). 3. forduló: Iván B.-Dohnál 2:3, Kriston-Zakar 3:0, Baranyai-Fehér H. 1:3, Kárpáti-Fehér L. 1:3 (7-7). 

A párosoknál a Fehér-Kárpáti kettős 2-0-ról veszítette el a meccset, míg a Kriston-Baranyai duó győzött: 1-1 volt tehát az állás. Az első egyéni kör is döntetlenre végződött, majd a második fordulóban 5-4-es celldömölki vezetésnél a fiatal Kárpáti fontos meccset nyert, így 6-4-re vezettek a vasiak. A harmadik forduló rosszul indult a hazaiak számára, Iván Bertoldnak meccslabdája volt a soproniak legjobbja, Dohnál ellen, ám végül veszített. Majd Kriston legyőzte Zakart, ekkor 7-5-re vezettek a hazaiak. Ám Baranyai kikapott a vendégek negyedik számú játékosától és Kárpáti is vereséget szenvedett, így végül a soproniak kiegyenlítettek: 7-7. A hosszú, három és fél órás mérkőzésen Baranyai Domonkos ezúttal mérsékelt teljesítményt nyújtott, pedig ha csak egy egyéni meccsét behúzza,a Celldömölk megnyeri a találkozót. Győzött: Kriston 3, Iván B. 2, Kárpáti 1, Kriston-Baranyai, illetve Dohnál 2, Zakar 2, Kárpáti 1, Fehér H. 1, Dohnál-Fehér H. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában