Eredmények

2022.09.05. 12:54

Lábtenisz: már a 4. fordulót rendezték meg

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség lábtenisz szakága az elmúlt hétvégén rendezte meg a városi páros lábteniszbajnokság 4. fordulóját – jó meccseket láthattak az érdeklődők.

Tóth Gábor

Forrás: Táncsics András

A Városligeti sporttelep lábtenisz pályán kellemes időben, napsütésben és szélcsendben csaptak össze a csapatok. A mostani fordulóban egy új páros is nevezett GyőrVas néven. A résztvevők közül többen családostul, gyerekekkel, szurkolókkal érkeztek a helyszínre. Így kifejezetten jó hangulatban zajlott le a magas színvonalú, kiélezett torna – több párharc, így például a finálé is csak döntő játszmában dőlt el. A bajnokságot vezető OCRA kettőse ezúttal másodikként zárt.

A 4. forduló végeredménye: 1. Zöldek (Várkony Győző, Jakab Attila), 2. OCRA (Paukovics László, Farkas Raymond), 3. GyőrVas (Molnár Tamás, Horváth Zoltán), 4. Brigante (Váraljai Ádám, Pusztai Szabolcs).

A bajnokság állása: 1. OCRA  18 pont, 2. Zöldek 14 pont, 3. Brigante 12 pont, 4. Szedettvedett (Pusztai Szabolcs, Kiss Csaba)  7 pont, 5. GyőrVas 3 pont.

A 2022-es városi páros lábteniszbajnokság az 5., egyben az utolsó fordulóval folytatódik szeptember 25-én, vasárnap.  A megszokottak szerint akkor is a Városligeti sporttelep ad otthont a tornának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában