Asztalitenisz Extraliga

2022.09.13. 12:22

Sima győzelemmel kezdett a Celldömölk

A vasi asztaliteniszezők Székesfehérvárról hozták el a bajnoki pontokat.

Pum András

Jakab János (jobbról) egyéniben és párosban is – Fazekas Péter oldalán – győzni tudott

Fotó: Szendi Péter

Honvéd Szondi SE I.–Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő 2-9. Székesfehérvár, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, 1. forduló.

Páros: Molnár, Somlai–Fazekas, Jakab J. 1:3, Jakab G., Kishegyi–Kriston, Huzsvár 1:3 (0-2). Egyéni, 1. forduló: Kishegyi–Kriston 0:3, Molnár–Huzsvár 3:2, Jakab G.–Jakab J. 0:3, Somlai–Fazekas 3:2 (2-4). 2. forduló: Kishegyi–Huzsvár 0:3, Molnár–Jakab J. 2:3, Jakab G.–Fazekas 0:3, Somlai-Kriston 1:3 (2-8). 3. forduló: Kishegyi–Jakab J. 0:3 (2-9).

A celldömölki csapatból hiányzott a nyáron, a Bundesliga II.-ből igazolt indiai Sanil Shetty, a légiós a Kínában zajló világbajnokságon szerepel. A párosokat simán nyerték a vasiak, így már az első forduló után 2:0-ra vezettek. Az első egyéni körben a jól játszó celldömölkiek négyből három meccset is behúztak, csupán – nagy csatában – Huzsvár Erik szenvedett vereséget. A harmadik fordulóban már nem volt kérdés a találkozó végkimenetele: a Celldömölk valamennyi mérkőzését megnyerte, így el is dőlt a találkozó. A Celldömölk I. magabiztos, megérdemelt sikerrel kezdte az első osztályú bajnokságot.

Győzött: Molnár, Somlai, illetve Jakab J. 3, Kriston 2, Fazekas 1, Huzsvár 1, Fazekas-Jakab J., Kriston-Huzsvár.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában