Labdarúgás

2022.09.19. 18:54

Sorsoltak a Magyar Kupában: nehéz ellenfél vár a Haladásra

Az M4 Sport Tv hétfő esti élő adásában kisorsolták a labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. fordulójának, azaz a legjobb 16 közé jutásának párosítását. A Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot fogadja.

Pum András

Forrás: Unger Tamás

Az előző, 3. fordulóban a 32 közé jutásért az NB I.-es és NB II.-es csapatok közül két csapat, a Soroksár és a Gyirmót FC Győr búcsúzott, a többi együttes továbbjutott. Előbbit 1-0-al az ESMTK, utóbbit pedig 3-2-vel az Iváncsa búcsúztatta. Hétfőn este az M4 Sport élő adásában aztán kisorsolták a következő, 4. forduló párosítását is – a tét már a legjobb 16  közé jutás. A Szombathelyi Haladás az NB I.-es Budapest Honvédot kapta ellenfeléül. A mérkőzésen a vasiak a pályaválasztók, az összecsapást október 19-én a Haladás Sportkomplexumban rendezik.

A 4. forduló párosítása. Mol Fehérvár–Puskás Akadémia, Mosonmagyaróvár–Kisvárda, Felsőzsolca–MTK Budapest, Szombathelyi Haladás–Budapest Honvéd,  Kazincbarcika–Zalaegerszegi TE, Debreceni EAC–Debreceni VSC, Nyíregyháza–Vasas, Nagykanizsa–Békéscsaba, Balatonfüred–Paks, Ajka–Újpest, Budafoki MTE–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, ESMTK–Siófok, Nagyatád–Monor, ETO FC Győr–Kecskemét, Nyergesújfalu–Mezőkövesd, Iváncsa–Ferencvárosi TC.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A hivatalos játéknap október 19.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában