Kézilabda

2022.09.01. 13:05

Új mez, bővülő szponzori kör az SZKKA-nál

Sajtótájékoztatón mutatta be az NB I/B.-s Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vezetősége a csapat új mezét, valamint ismertette régi-új szponzorait.

Sütő Dániel

Forrás: Unger Tamás

Az egyik szombathelyi étteremben tartott sajtóeseményen Pődör Zoltán, mint házigazda köszöntötte a megjelenteket. Az SZKKA ügyvezető-elnöke elmondta, a klubnak fel kellett dolgoznia az élvonalból való kiesést, majd össze kellett rakni azt a szakmai anyagot, amely alapján mielőbb vissza tudnak jutni a lányok az NB I.-be.

– Nehéz hónapok állnak mögöttünk, több támadás is érte egyesületünket, de a jelenlévő hölgyek és urak, akik cégeiket képviselik, átlendítettek bennünket a holtpontokon azáltal, hogy biztosítottak minket támogatásukról – fogalmazott Pődör Zoltán.  – Nemcsak felvállaltuk, hanem teljesítettük is az elmúlt több mint 10 év során az általunk kitűzött célokat, azaz mind felnőtt, mind pedig utánpótlás szinten eljuttattuk a szombathelyi női kézilabdacsapatainkat a legmagasabb osztályokba. Óriási erőt ad nekünk, hogy az általam felkeresett cégek vezetői egytől egyig beállnak mögénk. Nekünk az a küldetésünk, hogy példát mutassunk a gyerekeknek, hogy a sportra neveljük őket. Ez lett a mi hivatásunk, hitvallásunk az elmúlt időben.   

 

A régi támogatók mellett újak is beléptek az SZKKA szponzori körébe – több helyi vállalkozást is sikerült megnyernie az egyesületnek, amely immár széleskörű összefogással juthat vissza a legmagasabb osztályba.

– Szimbiózisban kell együttműködnünk – ezt már Hende Csaba, az SZKKA tiszteletbeli elnöke mondta a klub, a helyi politikai szereplők és a szponzorok összefogására vonatkozóan. Egyúttal biztosította segítségnyújtásáról a cégeket, amennyiben nehézségekbe ütköznek. – Biztos vagyok abban, hogy ha kitartunk, összekapaszkodunk a csapat körül, akkor elérjük céljainkat.

Az eseményen részt vett László Győző, Szombathely sportért is felelős alpolgármester, aki példaértékűnek és követendő példának nevezte az SZKKA több lábon álló klubmodelljét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában