Kézilabda

2022.10.08. 16:00

A Mislenyt fogadják - Vasárnap 15 órakor lép pályára az SZKKA

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 5. fordulójában vasárnap 15 órától a Kozármislenyt látja vendégül az SZKKA az Arena Savariában.

Sütő Dániel

Forrás: Cseh Gábor

A női válogatott mérkőzései miatt kéthetes szünetet követően folytatódik a másodosztályú pontvadászat. Pődör Zoltán csapatának nem jött jól a pauza, hiszen legutóbb a Tempo ellen (21-32) már úgy működött a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia gépezete, ahogyan az elvárható volt. Fölényes győzelmükkel a vasiak ötödikek már a tabellán, eddigi négy meccsükből hármat nyertek meg és csak egyet veszítettek el. Pődör Rebekáék soros ellenfele vasárnap az a Kozármisleny lesz, amely legutóbb szintén kiütéses sikert könyvelhetett el hazai pályáján a Pénzügyőr SE ellen (34-20). A baranyai alakulat a 16 csapatos NB I/B.-ben jelenleg a nyolcadik pozíciót foglalja el az eddig megszerzett öt pontjával. Az SZKKA-hoz hasonlóan a Misleny is az első fordulóban szenvedte el eddigi egyetlen vereségét a listavezető Eszterházy SC ellen (24-23), illetve az Algyő ellen szoros meccsen ikszeltek (25-25) hazai környezetben Gyulay László lányai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában