Tenisz

2022.10.03. 16:03

Dr. Andits Tamásra emlékeztek - Nagyszerűen sikerült az amatőr teniszezőknek kiírt emléktorna

Tóth Gábor

A II. Andits Tamás Emléktornának - akárcsak tavaly - a Savaria TC Késmérk utcai sporttelepe adott otthont, kiváló körülmények fogadták a közel félszáz nevezőt. A szervezők csak páros (női, férfi nyílt, férfi +120) kategóriákban írták ki a versenyt. A hölgyek heten voltak, ezért egy speciális páros körjáték lett kialakítva a részükre: mindenki volt mindenkivel, aminek a végén kialakult egy "szuper-egyenlőség", így a nőknél mindenki győztes lett.

A férfi nyílt páros kategóriában és a férfiak +120-as korosztályában egyaránt kilenc páros fogott ütőt - Szombathely város jól ismert amatőr teniszezőivel találkozhattak a kilátogatók, szurkolók, érdeklődők is szép számmal jelentek meg az impozáns létesítményben.

A férfiaknál mindkét kategóriában három csoport lett kialakítva, a csoportkör után a csoportelsők játszottak ismét egy hármas körcsatát, kialakítva az érmes helyek sorrendjét.  Természetesen a csoportmásodikak és csoportharmadikaknak is megvolt a lehetősége a további játékra, hiszen ők a további helyezéseken osztoztak. 

 

A díjkiosztón dr. Andits Tamás özvegye (aki maga is részese volt a hölgyek versenyének), dr. Anditsné Horváth Ágnes, valamint Szabó Péter a létesítmény vezetője, versenybíró, Tihanyi Tibor felajánló, valamint Palotai Zoltán főszervező, versenyigazgató adták át az okleveleket, serlegeket, ajándékcsomagokat.

Férfi páros, nyílt: 1. Kiss Ferenc-Pálóczy László, 2. Molnár Róbert-Molnár Bálint (apa és fia), 3. Ceglédi Gábor-Simonits Péter. Férfi páros +120: 1. Hajszán Imre-Jóna László, 2. dr. Birosz Béla-Polyák Kálmán, 3. dr. Rajki Csaba-Palotai Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában