Magabiztos Celldömölk

2022.10.18. 13:05

Hengereltek a vasi asztaliteniszezők

A férfi asztalitenisz Extraliga 5. fordulójában a Celldömölk 8:2-re nyert a Csákvár ellen.

Pum András

Illusztráció!

Forrás: VN-archívum

Aqvital Csákvár–Celldömöki VSE-Swietelsky Vulkánfürdő I. 2:8. Csákvár, asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Párosok: Timafalvi, Németh–Jakab, Fazekas 0:3, Terék, Kovács-Martinecz–Kriston, Huzsvár 0:3 (0-2). Egyéni, 1. forduló: Timafalvi-Kriston 3:0, Németh-Huzsvár 3:1, Terék–Jakab 0:3, Kovács-Martinecz-Fazekas 1:3 (2-4). 2. forduló: Timafalvi-Huzsvár 0:3, Németh J.–Jakab 1:3, Terék–Fazekas 1:3, Kovács–Martinecz-Kriston 2:3 (2-8).

A Csákvár a meccset megelőző napon a Komlóval játszott, így kissé fáradtan állt asztalhoz. A párosokat a celldömölkiek nyerték, az első kör után 2-0-ra vezettek a vendégek. Az első egyéni fordulóban Kriston és Huzsvár kikapott, Jakab és Fazekas nyert, így 4-2-re mentek a vasiak. A második forduló elején Huzsvár legyőzte Tomafalvit és mivel Fazekas és Jakab is megszerezte második győzelmét, a vasiak magabiztosan nyertek. A jó játékerőt képviselő csákváriak ellen értékes sikert arattak a celliek. Győzött: Timafalvi 1, Németh 1, illetve Jakab 2, Fazekas 2, Kriston 1, Huzsvár 1, Jakab-Fazekas, Kriston-Huzsvár. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában