Utánpótlás

2022.10.18. 18:18

U18: a Haladás Sportkomplexumban játszott döntetlent Ausztriával a magyar válogatott

Felkészülési U18-as válogatott labdarúgó-mérkőzésen Magyarország döntetlent játszott Ausztriával.

Forrás: Pixabay

Magyarország–Ausztria 1-1 (0-0). Haladás Sportkomplexum, 100 néző, felkészülési U18-as mérkőzés.

Magyarország: Gyetván – Kulcsár, Kocsis, Kokovai – Sebe, Okeke (Balázsi, 78.), Vingler, Boros (Tóth A., 65.), Lapu (Göndör, 78.) – Manner (Gágyor, 60.), Barkóczi (Klausz, 60.). Szövetségi edző: Babó Levente.

A magyarok igyekeztek felépíteni játékukat, de a támadózónában elfogyott a tudományunk. Az osztrákok pedig elsősorban felívelésekkel próbálkoztak. Ez volt a veszélyesebb, de a lövések ebben a periódusban még célt tévesztettek. Nem úgy fordulás után: ekkor Trummer 19 méteres lövésénél nagyot védett Gyetván. A 69. percben viszont megszerezte a vezetést a magyar csapat. Sebe robogott el a jobb oldalon, lapos beadását Klausz egyből, ballal, kilenc méterről a jobb felső sarokba vágta (1-0). A 79. percben egyenlített a vendégcsapat, Korelmann bal oldali lövése Kokovai lábán felperdülve a jobb sarokba hullott – öngól (1-1). A közepes színvonalú, sok hibával tarkított mérkőzésen igazságos döntetlen született.

A két csapat csütörtökön 13 órakor – szintén a Haladás Sportkomplexumban – újra összecsap egymással. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában