Kézilabda

2022.11.09. 12:41

Csúcsrangadót nyert a Bük, amely idegenben győzte le az eddig veretlen ETO-t

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 6. fordulójában csúcsrangadót nyert a Bük, amely idegenben győzte le az eddig veretlen, makulátlan mérleggel rendelkező győrieket.

Sütő Dániel

Tar-Pukler Glória nagyot küzdött, 6 gólt vágott

Forrás: VN-archív/OT

Győri Audi ETO KC U22–Büki TK 35-36 (15-18). Győr, 80 néző, NB II.-es kézilabda-mérkőzés, vezette: Benya-Hantos D., Kovács K.

Büki TK: Büki – Kelemen 5, Tóth V. 5, Szabó D. 4, Tar-Pukler 6, Marton D. 4, Gősi 5. Csere: Szücs – Megyeri, Tamási 7, Varga Zs., Schimmer-Szabó. Edző: Baranyai Enikő.

Kemény mérkőzésre számítottak a bükiek és nem is csalódtak. Az elején kicsit kapkodva, sok hibával, eladott labdákkal, kihagyott ziccerekkel kezdett a BTK, de az időkérés megnyugtatta a lányokat, akik a félidő végére már egy kisebb előnyt is kiharcoltak. Szünet előtt nem sokkal elvesztették a vasiak Szabó Dórát, illetve Szabó Noémi és Szekér Petra sem állhatott a csapat rendelkezésére, így sok variációs lehetősége nem volt Baranyai Enikőnek. Ennek ellenére a bükiek növelni tudták előnyüket a második félidő elején. Aki a vendégeknél pályán volt, kitette szívét, lelkét, aminek eredményeként óriási győzelmet aratott a Bük közvetlen riválisával szemben. A fürdővárosiak újabb sikerükkel jelenleg vezetik a bajnoki tabellát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában