Asztalitenisz

2022.11.15. 11:20

CVSE: jó kezdés után rossz befejezés

A férfi asztalitenisz NB I. 6. fordulójában a Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő II. hazai pályán kikapott a Pécs II.-től.

Pum András

Forrás: Pixabay

Celldömölki VSE-Swietelsky Vulkán Fürdő II.–PTE PEAC Kalo-Méh II. 6:8. Celldömölk, Opál-csarnok, férfi NB I.-es asztalitenisz-mérkőzés.

Párosok: Baranyai, Iván B.–Mihalovity, Faragó 3:2, Kárpáti, Fehér B.–Orosz, Gálosi 3:2 (2-0). Egyéni, 1. forduló: Baranyai–Mihalovity 3:1, Iván B.–Faragó 3:1, Fehér B.-Gálosi 1:3, Kárpáti-Orosz 1:3 (4-2). 2. forduló: Baranyai-Faragó 2:3, Iván B.-Gálosi 0:3, Fehér B.–Orosz 3:1, Kárpáti–Mihalovity 0:3 (5-5). 3. forduló: Baranyai-Gálos 0:3, Iván B.–Orosz 0:3, Fehér B.–Mihalovity 0:3, Kárpáti–Faragó 3:2 (6-8).

A hazaiaknál deréksérülés miatt hiányzott az elsőszámú játékos, Kriston Dániel. A fiatal csapattal felálló celldömölkiek jól indították a meccset, mindkét párost – döntő szettben – megnyerték, így 2-0-ra vezettek. Az első egyéni fordulóban Baranyai Domonkos és Iván Bertold is győzött, már 4-0-ra mentek a vasiak, aztán viszont Fehér Balázs és Kárpáti Ágoston is elveszítette a meccsét (4-2). A második körben Baranyainak ugyan volt esélye a győzelemre, de döntő szettes mérkőzést bukott el – a celldömölkiek közül egyedül Fehér tudott nyerni – így a forduló végén 5-5 volt az állás. Az utolsó körben Baranyai, Iván és Fehér is kikapott, ordítottak a vendégek, 5-8 volt ekkor már az eredmény. Kárpáti ugyan behúzta az utolsó meccset, ám ez már csak szépségtapasz volt.

A celldömölkieknél ezúttal nem akadt kiemelkedő teljesítmény. Győzött: Baranyai 1, Fehér B. 1, Kárpáti 1, Iván B. 1, Baranyai–Iván B., Kárpáti–Fehér B., illetve Gálosi 3, Mihalovity 2, Orosz 2, Faragó 1. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában