Kosárlabda

2022.11.29. 16:00

Jönnek a lengyelek - Az Anwil Włocławeket fogadja az Egis Körmend

A kosárlabda Európa Kupa G csoportjának utolsó, 6. fordulójában szerdán 19 órától a Włocławeket látja vendégül a körmendi gárda.

Sütő Dániel

Utolsó Európa Kupa-csoportmeccse következik az Egis Körmendnek, amely már biztosan az utolsó helyen zárja a G csoport küzdelmeit. Csalóka a Rába-partiak mérlege, hiszen bár öt meccsükből mind az ötöt elveszítettek, két hazai találkozójukon mindössze egyetlen ponttal maradtak alul a portugál Sporting Lisszabon (98-99), és a finn Karhu Basket ellen is (89-90). Legutóbb, a Sporting vendégeként hiába építettek fel a vasi piros-feketék tekintélyes, 14 pontos előnyt, a portugálok felálltak hátrányukból és végül öt ponttal nyertek (89-84) hazai pályájukon. A kudarcok ellenére a nemzetközi porond egyértelműen jót tett a Rába-partiaknak, hiszen már a hazai pontvadászatban is érzékelhető, hogy Ferenczék támadásban és védekezésben sokat fejlődtek csapatszinten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában