Gyors döntés

2022.11.16. 11:10

Örökre eltiltották a bíróra pisztolyt fogó futballistát

Példás gyorsasággal döntött az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága annak a labdarúgónak az ügyében, aki, ahogy arról beszámoltunk a Pér–Tényő tartalékmérkőzés közben egy fegyverre hasonlító tárgyat – elmondása szerint játékpisztolyt – fogott az egyik asszisztensre.

vaol.hu

Forrás: kisalfold.hu

A testület november 15. határozata szerint a játékost a labdarúgás szabálykönyv 8. § (1) a.); 9. § (1) d.) 4. pontjainak megsértése miatt az ominózus meccs másnapjától végleg, minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. Ez azt jelenti, hogy eltiltott személy semmilyen hivatalos formában, még sportszakemberként sem vehet részt az eltiltással érintett, MLSZ által rendezett eseményeken.

A futballista ellen az igazgatóság rendőrségi eljárást kezdeményezett, ami után a kérdéses ügyben a Győri Rendőrkapitányság 2022. november 7-én zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított vizsgálatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában