Jól szerepeltek

2022.11.07. 11:21

Sárvári karatékák az ob-n

Jól szerepeltek a Sárvári Shotokan Karate Egyesület sportolói az idei Ippon Shobu Karate Magyar Bajnokság.

Tóth Gábor

Balról Németh Róbert edző, Szakály Kristóf, Csapó Bence, Gulyás Ferenc versenyzők, Kondora Zoltán és Csapó István segítők.

Fotó: VN/Ocsovai Gergő

A legmagasabb szintű hazai erőpróbára 38 egyesület 250 versenyzővel érkezett – a sportolók összesen 450 nevezést adtak le. Vas Megyéből a Sárvári Shotokan Karate Egyesület csapata vett részt a rangos egri viadalon. A viszonylag nagy távolság miatt három sárvári versenyző és három kísérő (Németh Róbert edző, Kondora Zoltán és Csapó István segítő) utazott el a rendezvényre. Csapó Bence kadet, Szakály Kristóf és Gulyás Ferenc a pedig junior korcsoportban indult. Kihasználva a felnevezési lehetőséget, a két junior megmérettette magát a felnőttek között is.

A korai kelés, és a hosszú utazás próbára tette a sárvári karatékák koncentrációját, de a körülményes nap ellenére is szép eredményeket értek el. Korcsoportjában Gulyás Ferenc bronzérmet szerzett. De a felnőttek között is remekül helyt állt, ahol a negyedik helyen végzett. Csapó Bence is bejutott a négyes döntőbe, ahol a negyedik helyet szerezte meg. Szakály Kristóf a juniorok között a nyolcas döntőig jutott, és a felnőtt korosztályban is a legjobb nyolc között fejezte be a szereplést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában