Kosárlabda

2022.11.09. 16:00

Tükörsima találkozón nyert a Celldömölk a Kozármisleny ellen

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság 4. fordulójában magabiztosan verte a Celldömölk a vendég Kozármislenyt. A SZoESE találkozóját későbbi időpontra halasztották.

Sütő Dániel

Forrás: CVSE Vulkán Fürdő

Celldömölki VSE Vulkán Fürdő–NEOsport-Kozármisleny 74-49 (20-15, 23-7, 15-19, 16-8). Celldömölk, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Földesi M., Erős F.

CVSE: Nagy 18/3, Szabó 19/6, Rozmán 9, Orbán 9, Sömenek 11/3. Csere: Horváth 6, Biró 2, Ruppert –, Bakonyi –, Kovács –. Edző: Grebenár Péter.

Tömböly Dávid kiesésével kissé visszafogottan kezdett a CVSE, így a mérkőzés első negyede még viszonylag szorosan alakult, azonban a folytatásban ritmust váltott és lelépte a házigazda a baranyai alakulatot. A vendégek mindössze hét pontot tudtak szerezni a második negyedben, szemben a hazai 23-mal. Ezzel már az első félidő végére több mint 20 pontos előnybe került a celli gárda. A harmadik negyedben a Kozármisleny váratlanul kemény védekezése meglepte a vasiakat, így kicsit faragni tudott hátrányán a baranyai együttes. A végjátékban viszont újfent a CVSE dominált meggyőző fölénnyel. Küzdelmes, magabiztos hazai siker született a kevés pontot hozó találkozón, amelyen inkább a védekezés játszotta a főszerepet.

A SZoESE-SZOVA–Soproni Tigrisek meccset november 30-ra halasztották és Sopronban rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában