Beharangozó

2022.12.02. 12:55

A Debrecent fogadja az SZKKA

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 11. fordulójában szombaton 18 órától a DVSC U19-es csapatát fogadja az SZKKA az egyetemi sportcsarnokban.

Sütő Dániel

Fotó: Cseh Gábor

A Kispest vendégeként aratott legutóbbi, november 23-i háromgólos siker (26-29) újabb lendületet adhat a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt együttesének a bajnokságban, hiszen kemény, kiélezett rangadót nyert meg Pődör Zoltán együttese. A lányok szombaton azt a DVSC Schaeffler U19-et fogadják, amely eddigi 10 mérkőzéséből háromszor hagyta el győztesen a pályát, hétszer pedig vesztesen. A hajdúságiak jelenleg a 16 csapatos bajnokság 12. helyén állnak. Az SZKKA kispesti diadalával továbbra is ott van az élbolyban. 

Pődör Blanka hosszú kihagyást követően remek teljesítménnyel segítette csapatát a PEAC és a Kispest ellen is. Előbbinek négy gólt, utóbbinak pedig hármat ragasztott a kapujába.  

– Nagyon örültem annak, hogy újra a pályán lehetek, habár a meccs előtt volt bennem egy egészséges izgalom – fogalmazott a klub honlapjának Pődör Blanka. – Tudom, hogy még sok munka vár rám, de bízok benne, hogy meccsről meccsre visszatérek a régi formámhoz és értékes tagja tudok lenni a csapatnak.

További hír, hogy a Magyar Kupa 4. fordulójában 2023. február 22-én az Alba Fehérvár ellen vívhatja ki az SZKKA hazai pályán a negyeddöntőbe jutást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában