Tornát nyert a Lurkó együttese

2022.12.27. 14:06

Ausztriában, műfüves pályán szerepeltek a szombathelyi U13-as fiatalok

Megnyerte az ausztriai teremtornát a Lurkó UFC U13-as labdarúgócsapata.

Pum András

A tornagyőztes szombathelyi együttes

Forrás: Illés Akadémia

Az ausztriai Récényben (Ritzing) szerepelt nemzetközi kispályás teremtornán a Lurkó U13-as korosztálya. A minden igényt kielégítő, impozáns sportkomplexumban megrendezett műfüves pályán a 12 perces játékidő során a pályát körülvevő palánkot teljes egészében használhatták a játékosok. A csoportmérkőzések során az Spg Avita Therme elleni 0-4-gyel nyitották a szombathelyiek, aztán a felsőpulyai SCO ellen 2-0-ra győztek. A harmadik meccsen az alsó-ausztriai Casino Badent verték meg 1-0-ra Pál Gergely tanítványai. Az elődöntőben a másik négyes győztese, az USC Kirchschlag ellen – Rajtosics Hunor aranygóljával – 1-0-ra nyertek a szombathelyiek, míg a döntőben a kaboldi (Kobersdorf) Waldquelle Juniors ellen 2-2-őt játszottak – büntetők után pedig 3-2-re diadalmaskodtak.

A Lurkó UFC Németh Áron, Széplaki Sára, Gombos Zalán, Sántha Zalán, Takács Dominik, Rajtosics Hunor, Pencz Milán, Rigó Vince összetételű csapata tehát megnyerte a tornát.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában