Sport

2022.12.19. 07:00

Fényes körmendi kick-box sikerek

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend versenyzői közül Horváth Szabolcs két arany-, Antal Laura egy bronz-, Lakatos Erik pedig két ezüstéremmel zárta az esztergomi kick-box Mikulás Kupát.

SD

Fotó: VN/CSDSEK

A hagyományokhoz híven idén is Esztergomban rendezték meg a kick-box Mikulás Kupát, amely az év utolsó megmérettetése volt. 28 egyesület 212 versenyzője adta le a nevezését. A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend legeredményesebb versenyzője most is Horváth Szabolcs volt, aki már készülve a jövő évi megmérettetésekre egy súlycsoporttal feljebb indult. Szabolcs a vb-n kadet II. 42 kg-ban nyert ezüstérmet. Ezen a versenyen 47 kg-ban light-contactban simán menetelt a döntőig, ahol Gyerai Ákost, a Debreczeni Team versenyzőjét utasította maga mögé. Kick-light szabályrendszerben a döntőben Zámborszky Bálintot, a Király Team versenyzőjét győzte le magabiztosan. Így két aranyéremmel gyarapította az éremgyűjteményét. Antal Laura kadet II.-es korcsoportban 60 kg-ban kick-light szabályrendszerben kiesett az első körben, de light-contact szabályrendszerben bronzéremig jutott. Lakatos Erik kadet II. +69 kg light-contactban és kick-light szabályrendszerben is ezüstérmes lett. 

 

Címkék#kick-box

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában