Elismerések

2022.12.07. 11:13

Rangos elismerést kapott a Controll SE kick-box kiválósága, Szmolek Emánuel

Az év egyetemi sportolójának választottak az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálán.

Sütő Dániel

A büszke edző, Dancsó Zoltán (balra) tanítványaival, Szmolek Emánuellel (középen) és Grünczeisz Patrikkal

Fotó: VN/Controll SE

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) az Uránia Nemzeti Filmszínházban rendezte meg az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálát, amellyel a szervezők célja a kiemelkedő sporteredmények megünneplésén túl az volt, hogy a hazai nyilvánosságban hangsúlyosan megjelenjen az egyetemi sport. 

A legtehetségesebb sportoló hallgatók példáján keresztül is kívánják ösztönözni az egyetemisták és főiskolások rendszeres sportolását. Az év egyetemi sportolója elismerésben részesült az ELTE hallgatója Szmolek Emánuel, az Európai Egyetemi Játékok győztese, a WAKO Kick-box Európa-bajnokság arany-és ezüstérmese. 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a sokak által csak Manóként ismert és becézett kick-box kiválóság a szombathelyi Controll SE színeit képviselve meghódította idén a világot. Ugyancsak elismerést vehetett át Grünczeisz Patrik, aki a Játékokon bronzérmet szerzett. Az eseményen jelen volt a versenyzők edzője, Dancsó Zoltán is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában