Eredmény

2022.12.30. 13:03

Szentgotthárdi bronz Máltán - Koszár Zsolt ismét dobogóra állhatott

Synergy Fitness Szentgotthárd SE atlétája, Koszár Zsolt harmadik helyen ért célba a nagymúltú Intersport Mdina 2 Spinola Xmas tradicionális utcai futóversenyen.

Vas Népe

December közepén rendezték meg Máltán az Intersport Mdina 2 Spinola Xmas tradicionális utcai futóversenyt. A megmérettetést 1979 óta rendezik meg, a táv 17,1 kilométer, de a viadal folyamán a hagyományoknak megfelelően a mérföldeket jelölik. Az elmúlt esztendőben Koszár Zsolt, a Synergy Fitness Szentgotthárd SE korábbi országos bajnok versenyzője is rajthoz állt a 802 fős mezőnyben. A 36 éves szentgotthárdi atléta az alapozás elején egy állapotfelmérésnek szánta a megmérettetést. A lejtőkkel és emelkedőkkel tűzdelt pályán Zsolt 54:48-as idővel a bronzérmet szerezte meg, a többszörös máltai bajnok Luke Micallef és a brit Jack C. Douglas mögött.

 

 – A futás jól ment, nagyon erősen kezdtünk, 5 kilométernél 15:10-es idővel futottam át. Tudtam, hogy jelenlegi állapotomban, az alapozás elején ez azért erős lesz, de nagyon élveztem a versenyt. Ez a futás nagy pluszt adott a folyatást illetően, hiszen az elmúlt két évem nem sikerült jól – értékelt a versenyt követően Koszár Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában