Felkészülés

2022.12.29. 11:33

Viktória: hét edzőmérkőzés

Hét edzőmérkőzést vív a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapata a tavaszi bajnoki rajtig.

Pum András

Horti Bogiékra hét edzőmeccs vár a rajtig

Téli pihenőjüket töltik a női labdarúgó NB I. 6. helyén álló Haladás Viktória játékosai. Ám a szünet alatt sem álltak le teljesen a szombathelyi lányok, az egyénileg kapott edzésprogram alapján futnak, erősítenek. Az első tréninget január 9-én vezényli Markó Edina vezetőedző, az első edzőmeccset január 28-án, a Budaörs ellen hazai pályán vívják a zöld-fehérek. A vasiak még osztrák, szlovák, szlovén csapattal is összecsapnak. Tétmeccsen március 8-án a Magyar Kupán lépnek pályára először a vasiak, majd 11-én az ETO FC Győr otthonában már bajnokit játszanak Urbánék.

A Haladás Viktória programja. Felkészülési mérkőzések. Január 24.: Haladás Viktória–Budaörs. 28., 17.00: Haladás Viktória–Sturm Graz (osztrák). Február 5., 13.00: Haladás Viktória–SK Wildcats (osztrák). 11., 17.00: Haladás Viktória–Radomlje (szlovén). 19., 13.00: Haladás Viktória–Komarno (szlovák). 25., 12.00: First Vienna (osztrák)–Haladás Viktória. Március 4.: Mol Fehérvár–Haladás Viktória. 8., Magyar Kupa, 5. forduló (még nincs ellenfél). 11., NB I., 13. forduló: ETO FC Győr–Haladás Viktória. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában