Labdarúgás

2023.01.31. 11:29

Baccaro az uruguayi válogatottban - A Haladás Viktória védője meghívott kapott a franciaországi tornára

A Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának bal oldali védője, a nyáron igazolt Camila Baccaro meghívót kapott az uruguayi válogatottba.

Pum András

Camila Baccaro bejátssza a bal oldalt

Fotó: Cseh Gábor

Ariel Longo, az uruguayi női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 30 fős keretét, amely február 15-21-ig Franciaországban négycsapatos tornán vesz részt a házigazda Franciaország, valamint Dánia és Norvégia társaságában. Az uruguay-i válogatott keret tagja a Haladás Viktória bal oldali védője, Camila Baccaro is. A 24 éves Baccaro eddig háromszor lépett pályára hazája válogatottjában. Baccaro már a bajnokság közben, egészen pontosan augusztus 22-én igazolt Szombathelyre, tíz mérkőzésen kezdőként szerepelt és három gólt is szerzett. Hamar beilleszkedett a csapatba, fokozatosan vált a szombathelyiek meghatározó futballistájává.

A Haladás Viktória egyébként a múlt pénteki, Sturm Graz elleni idegenbeli felkészülési mérkőzés után ezúttal hazai pályán lép pályára. Vasárnap 14 órakor az Illés Akadémián az osztrák másodosztályú, krottendorfi SVK Wildcats együttesét fogadják edzőmérkőzésen a Markó Edina irányította zöld-fehérek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában