Egy kézben

2023.01.26. 13:31

BTK: csapatokat épít az új vezető Bükön

Egy kézben, Keve Szabolcsnál futnak össze a Büki Testedzők Körének (BTK) vezetői teendői, valamint a sportközpont „sportszervező főmunkatársi” feladatai.

Horváth László

Fotó: © Unger Tamás

A ma is aktívan asztaliteniszező Keve Szabolcs egyszerre vezeti a BTK-t, és szervez programokat a sportközpontba, a műfüves labdarúgópályára. A cél az, hogy mindél több sportesemény legyen a városban. Sőt, ha bejön a jóidő, akkor a sportközpontot a tömegsport előtt is megnyitnák. 

- Tavaly év végén lettem a kör elnöke, és azonnal belevetettem magam a munkába – mondta. – Öt szakosztályunk van, és bizony bőven akad tennivaló. A legsikeresebbek a női kézilabdázók, ők vezetik az NB II.-es női kézilabda-bajnokságot. A cél a bajnoki trófea a megszerzése. Az aszteliteniszezők vezetik a megyei bajnokságot. A feljutáshoz azonban új játékosok kellenek. Itt az építkezésen, az utánpótlás megteremtésén van a hangsúly. A kosárlabdázóink negyedikek a megyei bajnokságban, szeretnénk, ha odaérének a dobogós helyek egyikére. A sakkozók szintén a megyei bajnokságban szerepelnek.  A labdarúgóknál az a cél, hogy bent maradjunk a megyei bajnokságban, egy év alatt tizennyolc játékost kellett pótolnunk.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában