Labdarúgás

2023.01.09. 07:00

Büki teremfocitorna minőségi csapatokkal - Szombaton és vasárnap is pattog a labda

Szombaton és vasárnap a büki városi sportcsarnok ad otthont a 9. Tutto Bene Scarpe országos teremlabdarúgótornának – az idei rangos erőpróba húsz csapattal kezdődik.

Tóth Gábor

A tavalyi torna All Star csapata

Forrás: Kovács Zoltán

A nevezések lezárultak, sőt a fő szervező, Kovács Zoltán már a sorsolást is lebonyolította, kialakultak a csoportok. Az idén húsz csapat áll rajthoz, és a hagyományoknak megfelelően az ország minden részéből érkeznek futballisták – a vasiak mellett többek között soproni, győri, siófoki, tapolcai, zalaegerszegi gárdák is számot adnak tudásukról, felkészültségükről. De ott lesz a mezőnyben a 2022-es Szilveszter Kupa három dobogósa: a győztes Futer Tűzifa, a második Petrovics Apartmanház, illetve a bronzérmes Tutto Bene Scarpe Black Jack FC. A tapolcai Vektorbau címvédőként érkezik, pályára lép továbbá a kétszeres bajnok Buntstift is. A büki torna rangját kiválóan érzékelteti, hogy a győztes kvalifikálja magát az Országos Minifutball-szövetség országos döntőjére – nagy meccsekre van kilátás. 

Csoportbeosztás (1×18 perc, 5+1 fő), A csoport: Tutto Bene Scarpe Black Jack FC (Bük), Fociszak FC-Martini Car (Szombathely), Avadoo Design (Sopron), Jugend (Körmend), Cristiano Pizzeria (Szombathely). B csoport: Futer Tűzifa (Celldömölk), Petrovics Apartmanház (Bük), Cemix Hungary Kft. (Ajka), Unicum Kft. (Vép), Brick Bistro (Sárvár). C csoport: FC Buntstift (Kőszeg), Cső Lavina (Győr), Vauhaus (Siófok), Desperado Söröző (Szombathely), Gizu és Barátai (Szombathely). D csoport: Vektorbau Invest (Tapolca), Szépségben Meghalni (Pilisvörösvár), Budai Bádog (Körmend), Afrika Sun Team (Zalaegerszeg), Szikra Autókozmetika (Szombathely). Szombaton az A csoport nyitja a programot, 8 órakor kezd, a B csoport 11.20-kor, a C csoport 14.40-kor, végül a D csoport 18 órakor lép pályára – az utolsó meccs 21.20-kor ér véget. Minden csoportból az első három helyezett jut tovább. A szombati csoportmeccsek után rögtön sorsolnak a szervezők, és kialakul négy darab hármas csoport. 

Minden csoportba bekerül egy első, egy második és egy harmadik helyezett a szombati csoportkörből – akik egy csoportban voltak, azok nem kerülhetnek ismét össze. A vasárnapi középszakasz csoportmeccsei után minden hármasból az első két helyezett jut tovább. A negyeddöntős párosítás sorsolás után alakul ki, innen pedig már egyenes kieséses rendszerben folytatódik a torna. Vasárnap 10 órakor kezdődik az első meccs, a döntőt 17.30-kor rendezik

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában