Női labdarúgás

2023.01.25. 18:32

Ciprusi tornán a női együttes

Február közepén négycsapatos ciprusi minitornán vesz részt a magyar női labdarúgó-válogatott.

Pum András

Margret Kratz csapata Ciprusra utazik

Fotó: Török Attila

A női labdarúgó-válogatott életében már hagyomány, hogy február végén – néha március elején – nemzetközi tornán vesz részt. A magyar csapat a legutóbbi másfél évtizedben játszott már Portugáliában az Algarve-kupán, Horvátországban az Isztria-kupán, Cipruson a Cyprus Women’s Cupon, a törökországi Antalyában, legutóbb pedig a spanyolországi Pinatarban ért el jó eredményt. Idén visszatér Ciprusra, február 13-a és 23-a között Larnacában vív majd három felkészülési mérkőzést. A Cyprus Women’s Cup idei kiírására – a korábbi évektől eltérően – ezúttal csak négy csapat nevezett, ezek a gárdák csapnak majd össze három játéknapon, mégpedig körmérkőzéses formában. 

A tornát szervező, tulajdonképpen házigazdának tekinthető finnek mellett a román és a horvát válogatott lesz még a Margret Kratz vezette magyarok ellenfele. A szövetségi kapitány még nem hirdetett keretet a ciprusi tornára. A magyar válogatott ciprusi programja. Larnaca. Február 16., 12.00: Magyarország–Románia. 19., 13.00: Finnország–Magyarország. 22., 18.00: Magyarország– Horvátország.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában