Kosárlabda

2023.01.08. 11:24

Elhagyja az Egis Körmendet Mike Moore

A vasi piros-feketék közösségi oldalukon jelentették be, hogy a nyáron szerződtetett triplagyárosuk, Mike Moore külföldre igazol.

Sütő Dániel

Fotó: Szendi Péter

Mike Moore szombaton a ZTE ellen játszotta le utolsó mérkőzését Egis Körmend mezben - olvasható a piros-feketék közleményében. Mint írják, a játékos ügynöke a hét elején jelezte a vasi klubnak, hogy Mike iránt egy spanyol klub komolyan érdeklődik. A Körmend szerette volna megtartani Mike-ot, azonban az egyeztetések során a játékos jelezte, hogy mindenképpen szeretné elfogadni a spanyol klub ajánlatát. A Rába-parti klub ezután úgy döntött, hogy amennyiben megfelelőek a feltételek a szerződésbontáshoz, úgy támogatják Moore döntését. Az egyeztetések eredményesen zárultak, és sikerült egy, minden fél számára megfelelő megállapodást kidolgozni, így a spanyol klub kivásárolja a játékost élő szerződéséből.

"Büszkék vagyunk rá, hogy Spanyolországból felfigyeltek játékosunkra. Mikenak további sikereket kívánunk karrierjéhez és magánéletéhez egyaránt! A játékos pótlásáról Klubunk gondoskodni fog" - zárja közleményét az Egis Körmend.
 


 

fotó SZP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában