Segítség

2023.01.20. 15:51

Gazdára talált a bokszkesztyű - Lezárult a jótékonysági akció, amellyel Vukits Félix gyógykezelését támogatják

Lezárult az Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club újabb jótékonysági akciója, amellyel Vukits Félix gyógykezelését támogatják.

Sütő Dániel

Vukits Félix Dobos Róberttel és Kovács Gáborral

Forrás: Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club

Tavaly december végén hirdette meg az Agrobio Classic Kick-box és Box Club jótékonysági akcióját, amelynek során az Erdei Zsolt, Borics Ádám, Rákóczi Renáta által dedikált bokszkesztyűt bocsátotta licitre. Ennek bevételét Vukits Félix gyógykezelésére ajánlották fel. Félixnek mindkét lábán több helyen, az arcán és a szemeinél kellene elvégezni a speciális műtétet, amelyre január 24-én kerül sor Barcelonában. A beavatkozás ára 4700 euro, plusz a repjegy és a szállás. Igor Nazarov végzi az un. miotenofasciotomia műtétet. Az akció a napokban lezárult, a nyertes, Dobos Róbert átvette Vukits Félixtől és édesanyjától az Agrobio Classic Kick-box és Box Club, illetve Kovács Gábor edző által felajánlott dedikált bokszkesztyűt.

- Bízunk benne, hogy ezzel hozzá tudtunk járulni Félix barcelonai kezelési költségeihez. Köszönjük szépen Erdei Zsoltnak, Borics Ádámnak és Rákóczi Renátának, hogy az ügy mellé álltak és dedikálták a bokszkesztyűt - fogalmazott Kovács Gábor, az Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club edzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában