Utánpótlás

2023.01.02. 13:49

Illés Akadémia: negyedik az U15-ös csapat

Az Illés Akadémia kiemelt bajnokságban szereplő csapatai közül az U15-ösök szerepeltek a legjobban ősszel.

Pum András

Katona István volt az U17-es korosztály legeredményesebb játékosa

Forrás: Illés Akadémia

A Nagy László és Biegner Dávid vezette Illés Akadémia U14-es együttese két győzelemmel, öt döntetlennel és hét vereséggel, 11 ponttal, a 8. helyen áll a bajnokságban. A szombathelyiek házi gólkirálya Papp Máté hét góllal, második az öt találatos Bosnyák Botond. A kiemelt korosztályban szereplő szombathelyi csapatok közül a Németh Richárd-Varga Roland vezette U15-ösök szerepeltek a legjobban, a zöld-fehérek a 4. helyen telelnek. Hat győzelem, két döntetlen, három vereség a mérlegük, húsz pontot gyűjtöttek. Sipos-Kiss Dániel hét góllal a házi gólkirály, Klement Dávid néggyel követi. 

A Kovács László-Nagy József irányította U17-esek öt-öt győzelemmel és vereséggel, egy döntetlennel 16 ponttal az 5. helyen állnak a tabellán. A vasiak legeredményesebb futballistája – a csoport gólkirálya – a 13 gólos Katona István. A Horváth András-Fazekas Norbert kettős irányította U19-es gárda öt-öt győzelemmel és vereséggel, egy döntetlennel, 16 ponttal a 8. a tabellán. Mohos Barnabás és Tama Gergő négy-négy góllal a legeredeményesebb akadémista.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában