Kosaras látogatások

2023.01.26. 13:26

Iskolások között a Falco KC - videó

Több helyi iskolába is ellátogatnak a Falco KC játékosai, ahol a nebulókkal beszélgetnek és rövid bemutatót is tartanak, ha a diákok szeretnék.

Bege Botond

Fotó: Bege Botond

Ma délelőtt a Paragvári Úti Általános iskolába látogatott el a csapatból Kovács Benedek, Stefan Pot és Marko Krivacevic, illetve Tóth Dávid, a csapat marketing és kommunikációs menedzsere. A kicsiknek volt lehetőségük kérdezni a játékosoktól, amit bőven ki is használtak. Érdekelte őket: a kedvenc szín, a kedvenc film, mik szerettek volna lenni kis korukban, milyen zenét hallgatnak, ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel bombázták a kosarasokat.

A program lényege is ez, hogy a sportolókat és a gyerekeket közelebb hozzák egymáshoz, hogy lássák a kicsik is azt, hogy a kosarasaink is emberek, ők is voltak gyerekek.

A kezdeményezés programja szerint a csapat minden csütörtökön ellátogat egy-egy iskolába, más-más játékosaival. Fontos szempont, hogy az iskolával közösen dolgozzák ki a programot, és a helyi igények, lehetőségek szerint szervezzék meg a látogatást. Legutóbb, a Mate Meršić Miloradić Horvát Óvoda és Általános Iskolában voltak, ott inkább a sportra és a bemutatóra fektették a hangsúlyt, ma viszont a gyerekek végeláthatatlan kérdések sorával várták a delegációt, így a bemutatóra csak kevés idő maradt, de azért párat csak tudtak dobálni a fiúk.

Mint megtudtuk, a program a teljes szezon ideje alatt tart, sőt az elkövetkező szezonokban is szeretnék folytatni.

Egy másik ehhez hasonló kezdeményezés keretében a diákoknak lehetőségük van ellátogatni a csapat meccseire is, aminek szintén nagy sikere van a tanulók körében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában