Korcsolya

2023.01.11. 13:39

Közel nyolcszázan húztak korit - Szépszámú közönség látogatott ki a Jégpályák Éjszakájára Szombathelyen

A nagyszabású és kedvelt Jégpályák Éjszakáján mindenki korcsolyát húzhatott a szombathelyi Jégcsarnokban.

Sütő Dániel

Forrás: Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

A Magyar Jégkorong Szövetség idén is meghirdette a VII. Jégpályák Éjszakája eseménysorozatot. Először csatlakozhatott az országos rendezvényhez a Szombathelyi Jégcsarnok is, ahol este 20 órától egészen éjfélig lehetett korcsolyázni, kipróbálni a jégkorong kapura lövést, a curlinget és egy szivacs labirintuson is végig lehetett korcsolyázni. 

A kapura lövésnél az ügyesebbek a fő szponzor Allianz jóvoltából ajándékcsomagot vehettek át. A rendezvényen összesen közel 800 korcsolyázni vágyó vendég vett részt, kihasználva a szokatlan időben nyitva tartó létesítmény nyújtotta lehetőségeket. A szervező Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub eltökélt célja, hogy a jövőben is megadják a lehetőséget a korcsolyázni vágyók számára ezen nagyszerű téli sport gyakorlására. A pingvinek edzői és utánpótláskorú jégkorongozói is részt vettek a programok lebonyolításában. Az egyesület vezetése rendkívül sikeresnek értékelte az eseményt, amelyet természetesen a következő alkalommal is szándékában áll megszervezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában