Kosárlabda

2023.01.16. 18:39

Magyar Kupa: Falco-Alba rangadó a negyeddöntőben

Kisorsolták a kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntős párosítását - a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a nagy rivális Alba Fehérvárt látja vendégül.

Tóth Gábor

Forrás: VN/archív

Fotó: © Cseh Gábor

Hétfőn délután, az M4 Sport televízió "Kosárlabda magazin" című műsorában kisorsolták a kosárlabda férfi Magyar Kupa idei negyeddöntőinek párosításait.

A negyeddöntő párosítása: Sopron KC - MVM-OSE Lions, Szolnoki Olajbányász - Zalakerámia ZTE KK, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Arconic-Alba Fehérvár, Atomerőmű SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Minden párosításnál az alapszakasz felénél a tabellán előbbre álló csapat jászhatja otthon a negyeddöntős összecsapást. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt. A negyeddöntőket a tervek szerint április 5.-én, szerdán rendezik. A négy győztes bejut a kupa négyes döntőjébe. A négyes döntőt április 8-9-én rendezik meg - szombaton az elődöntőket, vasárnap pedig a bronzmeccset és a finálét. A négyes döntőnek valószínűleg Budapest, a Tüskecsarnok ad otthont. A Falco a szezonban egyszer már összecsapott az Albával, akkor magabiztosan, 90-77-re nyert Szombathelyen. Az Egis Körmend ezúttal nem szerepel a kupában.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában