Kézilabda

2023.01.14. 14:00

Rangadó vár az SZKKA-ra - Vasárnap 17 órától Algyőn lépnek pályára

A női NB I/B.-s kézilabda-bajnokság 14. fordulójában vasárnap 17 órától Algyőn vív rangadót az SZKKA alakulata.

Sütő Dániel

Forrás: VN/archív

Fotó: Unger Tamás

A rövidke téli pihenőt követően a 14. fordulóval folytatódik a női másodosztályú kézilabda-bajnokság pontvadászata. Pődör Zoltánék az elmúlt hétvégén lehengerlő játékkal búcsúztatták a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB I.-es Alba Fehérvárt. Az emlékezetes összecsapáson a Pődör-lányok, Rebeka és Blanka összesen 25 gólt termelt, de Christe Dalma parádés védései mellett sem mehetünk szó nélkül.

Remekül hangolódott tehát a szombathelyi gárda a soron következő bajnokira, amelyet az Algyő vendégeként kell megvívnia. Nehéz összecsapás előtt áll az SZKKA, hiszen vasárnapi ellenfelük egyetlen ponttal kevesebbet gyűjtve a tabella hatodik helyéről várja a rangadót (8 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség). Ráadásul a legutóbbi fordulóban, december közepén hazai pályán egy góllal legyőzte az éllovas Eszterházy SC együttesét. A védelmek nagy csatája várható, ugyanis az algyői csapat a vasiakkal holtversenyben a második legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, szám szerint 323-at. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában