Labdarúgás

2023.01.09. 12:23

Stieber Zoltán meghosszabbította szerződését

A Sárvárról indult korábbi válogatott futballista, Stieber Zoltán meghosszabbította szerződését, 2025-ig maradt az NB II.-es MTK játékosa.

Tóth Gábor

Forrás: MW-archív

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban a feljutásért küzdő,  jelenleg a tabella harmadik helyán álló MTK Budapest és Stieber Zoltán közös megegyezéssel meghosszabbította a felek eredetileg 2023-ig megkötött szerződését – az új nmegállapodás 2025-ig szól. És tervek szerint a klub vezérkara számít a tapasztalataira karrierje befejezése után is A 34 esztendős, korábbi 26-szoros váogatott futballista kifejezetten jó őszt futott, középpályás létére már nyolc bajnoki gólnál tart.

A Sárvárról induló Stieber Zoltán utánpótláskorú játékosként még 2005-ben szerződött az angol Aston Villához. Megfordult kölcsönben a Yeovil Town együttesében is, aztán németországi klubok (Koblenz, Aachen, Mainz, Greuther Fürth, Hamburg, Nürnberg, Kaiserslautern) következtek. 2017-ben az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben szereplő DC United futballistája lett. Majd 14 év légióskodás után, 2019-ben tért haza Magyarországra, és igazolt a ZTE együtteséhez. Aztán következett az Újpest, majd az MTK. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában