Labdarúgás

2023.01.24. 13:30

Százszázalékos mérleggel első az akadémia

Valamennyi mérkőzését megnyerve az U10-es labdarúgó-torna első helyét szerezte meg az Illés Akadémia csapata.

Pum András

A tornagyőztes szombathelyi együttes

Forrás: Illés Akadémia

Az U10-es korosztályok számára megrendezett pápai Astotec PELC-kupa labdarúgó-teremtornán összesen nyolc gárda lépett parkettre. A szervezők a résztvevőket két, egyenként négy csapatot felvonultató csoportba sorsolták. A gárdák 1x15 perces mérkőzéseken, 4+1-es felállásban mérték össze tudásukat. A Faggyas Milán irányította szombathelyi akadémisták a kvartettjükben három győzelmet arattak: a Gyirmótot 2-1-re, a házigazda Pápát 3-0-ra, majd az Ajkát 3-1-re verték, így az első helyen zártak és rögtön a döntőbe jutottak, ahol az ETO FC Győr volt az ellenfél. A fináléban ugyan a vezetést a Rába-partuak szerezték meg, ám a vasiak fordítottak és 2-1-es sikerükkel kupagyőztesek lettek.

A vasiak két különdíjat is bezsebeltek. A legjobb kapusnak Sóvári Dávid, a négy gólt szerző Rajos Ádin pedig holtversenyben a legeredményesebb játékosnak bizonyult.

Az Illés Akadémia tornagyőztes U10-es csapatának kerete: Hende Noel, Sóvári Dávid, Rajos Ádin, Tóth Dávid, Sömenek Bálint, Novák Benett, Papp Olivér, Vigh Olivér, Kalmár Kornél, Dávid Marcell, Angler Noé, Molnár Bálint. Edző: Faggyas Milán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában