Kosárlabda

2023.02.10. 13:43

A Falco a Kecskeméttel csap össze

A férfi NB I.-es kosárlabda-bajokság 20. fordulójában szombaton 18 órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Kecskemétet fogadja.

Tóth Gábor

20230201 Falco - Paks NB1-es férfi kosárlabda mérkőzés, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

Az éllovas, címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a kötelező győzelemért lép pályára – de veszélyes ellenfelet fogad. Az előző két fordulót két bravúrgyőzelemmel tudta le a tabellán ötödik KTE: győzött Szolnokon (70-64), és elverte a vendég Albát (88-77). Az is érdekes, hogy Kecskemét kiváló eredményeket ér el idegenben, a már említett szolnoki diadal mellett nyert Szegeden, Körmenden, a Honvédnál, Kaposváron és Debrecenben is. Novemberben egyébként a Falco 95-85-re győzött Kecskeméten.

– A Kecskemét egy rutinos csapat, a keret gerince régóta együtt játszik, ráadásul jó formában van, hiszen előző öt bajnokijából négyet megnyert – fogalmazott Milos Konakov a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mestere. – És kifejezetten jól teljesít idegenben. Jó védekezést várok a csapatomtól, valamint szervezett játékot – rá kell erőltetnünk az akaratunkat, a stílusunkat ellenfelünkre. Szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat – ami nem lesz könnyű feladat! Teljes a keretünk, Krivacsevics Márkó is visszatért közénk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában