Futsal

2023.02.28. 13:12

Aramis–HVSE csata a négy közé jutásért

Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága kisorsolta a futsal Magyar Kupa negyeddöntős párosítását – a Haladás VSE ellenfele az Aramis lesz a négy közé jutásért.

Tóth Gábor

Fotó: Cseh Gábor

A negyeddöntőben már két meccs dönt a továbbjutásról – a hivatalos kiírás szerint az első meccseket március 29-én, a visszavágókat pedig április 6-án rendezik. Fontos megjegyezni, hogy az új szabályok értelmében már nem számítanak az idegenben rúgott gólok. A négyes döntőnek május 6-7-én a debreceni Főnix Aréna ad otthont.

A negyeddöntőben a Veszprém–Kecskemét a slágermeccs, hiszen két élcsapat csap össze. Egyetlen NB II.-es csapat, a Tiszaföldvár van még versenyben az NB I.-esek között, a Berettyóújfalu vár rá – nem sok esélye lesz a továbbjutásra. A háromszoros kupagyőztes, egyben címvédő Haladás az Aramis gardájával csap össze, esélyesként fut neki a párharcnak, hiszen a bajnoki alapszakaszban oda-vissza verte: Szombathelyen 9-2-re ütötte ki, míg Budaörsön 4-2 arányban bizonyult jobbnak – igaz, az Aramis azért csak beverekedte magát a felsőházba, az 5. helyen zárta az alapszakaszt.

Futsal férfi Magyar Kupa, a negyeddöntők párosítása: MVFC Berettyóújfalu–Tiszaföldvári SE (NB II.), Veszprém Futsal–SG Kecskemét Futsal, Aramis SE–Haladás VSE, Magyar Futsal Akadémia–Rubeola FC – a párosításban elől álló csapatok kezdik hazai pályán a párharcot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában