kick-box

2023.02.23. 13:00

Az agrobios Holzmüller Bence két bronzmedált gyűjtött be - Karlovacban kezdték meg az idei szezont

Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club versenyzője, Holzmüller Bence két bronzot gyűjtött be a szezonnyitó horvátországi viadalon.

Sütő Dániel

Fotó: Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club

Megkezdték a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club a 2023. évi versenyszezont. Az év eleji pihenő után az egyesület sportolói, versenyzői ismét visszatértek az edzőterembe és belevágtak az alapozásba, hogy időben fel tudjanak készülni az idei WAKO kick-box hazai- és nemzetközi versenyekre. Az agrobiosok Mayer Gábor klubelnök, vezetőedző irányításával felkészülten érkeztek a hagyományos évindító horvátországi megmérettetésre. A napokban rendezték meg Karlovacban az Európa Kupa kick-box versenyt. A rangos sporteseményre 32 ország 215 sportegyesületéből 1422 sportoló 2217 nevezést adott le. Minden korosztály egymásnak feszült a sportág mind a hét szabályrendszerében.

Az Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club kiválósága, Holczmüller Bence felnőtt versenyzőként 84 kilogrammban light-contact és kick-light szabályrendszerben is bronzérmes pozícióban végzett. Bence nagyot küzdött, férfias összecsapásai voltak. A mostani mezőnyben a két harmadik helyezése nagyon jó eredménynek számít.

A szombathelyi klub másik tehetsége, Bedi Miklós elsőéves juniorként 63 kilogrammos súlycsoportban pointfighting szabályrendszerben két mérkőzést nyert meg. Ebben a súlycsoportban, korosztályban és szabályrendszerben 46 versenyző indult. Bedi a legjobb nyolc közé ezúttal nem tudta beverekedni magát, de így is tisztességesen helytállt a nemzetközi viadalon. A tornán edzőként Wappel Tibor világbajnok segítette az agrobiosok sikeres szereplését.

Mayer Gábor tanítványainak következő megmérettetése a szlovák open kick-box verseny lesz, amelyet február 24-26. között rendeznek északi szomszédunknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában