Értékes helyek a vasi íjászoktól

2023.02.05. 18:06

Elismerték a Haladás kiválóságait

A hazai íjász szövetség a hagyományoknak megfelelően idén is év elején tartotta meg a tavalyi esztendőt lezáró bankettjét, ahol a legjobbak között díjazták a Haladás VSE kiválóságait is.

Sütő Dániel

Forrás: HVSE

A Magyar Íjász Szövetség januárban tartja hagyományos évzáró bankettjét, ahol az év íjászai elismerések mellett átadták a 2022-es országos versenysorozat díjait is. A Haladás VSE íjász szakosztályának versenyzői az előző esztendőben terep és 3D szakágban is képviselték a szombathelyi egyesületet. A 3D Grand Prix három fordulóból, míg a terepíjász versenysorozat négy fordulóból állt.

Terep szakágban két HVSE versenyző is a legjobbnak bizonyult: a válogatott kiválóság Molnár József barebow kategóriában, Seres Armand pedig HU kategóriában.

3D szakágban szintén két első helynek örülhettek a zöld-fehér egyesület sportolói, valamint egy második hellyel is gazdagodott a Haladás VSE. Donázy Imola HU kategóriában, Tomsics Balázs TR-RB kategóriában diadalmaskodott, míg Kukorelli Edit szintén TR-RB kategóriában a rendkívül előkelő második helyet szerezte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában