Kézilabda

2023.02.01. 14:38

Három meccsen három BTK-siker Lébényt és Tatabányát is verte a büki kézicsapat

A SZESE Győrt, a Lébényt és a Tatabányát is verte felkészülési tornáján a házigazda Büki TK NB II.-es női kézilabdacsapata.

Sütő Dániel

Tar-Pukler Glória 21 gólig jutott a tornán

Fotó: VN-archív/Ohr Tibor

Felkészülés tornával hangolódott a női NB II.-es kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportjának 100 százalékos mérleggel rendelkező listavezetője, a Büki TK, amely 2x20 perces edzőmeccseken mérte össze tudását a SZESE Győr, a Lébény és a Tatabánya együttesével. A torna nyitómérkőzésén Baranyai Enikő csapata a győriekkel csapott össze.

Büki TK–SZESE Győr 24-20 (15-8). Bük, NB II.-es női felkészülési kézilabda-mérkőzés.

BTK: Büki, Szakály, Szücs (kapusok), Szabó D., Marton D. 2, Kelemen 5, Szekér P., Megyeri, Tóth V., Varga Zs. 2, Tamási 7, Gősi 1, Tar-Pukler 8, Vígh, Koósz 1, Varga V. Edző: Baranyai Enikő.

Az erőviszonyoknak megfelelően már az első félidő végére megnyugtató előnyre tett szert Baranyai Enikő együttese, amely végül négy góllal múlta felül a vendégeket.  

Ezután a Lébény 5-8-as félidőt követően 13-20-ra kapott ki a Tatabányától.

Büki TK–Lébényi KSE  27-17 (12-9). Bük, NB II.-es női felkészülési kézilabda-mérkőzés.

BTK: Büki, Szakály, Szücs (kapusok), Szabó D., Marton D. 5, Kelemen 1, Szekér P., Megyeri 2, Tóth V., Varga Zs., Tamási 9, Gősi 2, Tar-Pukler 6, Vígh 1, Koósz 1, Varga V. Edző: Baranyai Enikő.

Az edzőmeccs viszonylag szoros első 30 percet eredményezett, szünet után azonban egy sebességfokozattal feljebb kapcsolt a házigazda, így végül 10 találattal kapott ki a lébényi alakulat.

A bükiek találkozója után a SZESE Győr gárdája mérkőzött meg a Tatabányával és nagyon simán, 23-14-re győztek a kisalföldiek.

 A torna utolsó előtti találkozóján a Lébény a SZESE Győrrel csapott össze, és 9-10-es félidőt követően ismét kikapott, ezúttal 17-21-re. 

Büki TK–Tatabányai SC   27-21 (10-8). Bük, NB II.-es női felkészülési kézilabda-mérkőzés.

BTK: Büki, Szakály, Szücs (kapusok), Szabó D., Marton D., Kelemen 8, Szekér P., Megyeri, Tóth V., Varga Zs. 2, Tamási 3, Gősi 4, Tar-Pukler 7, Vígh, Koósz 1, Varga V. 2. Edző: Baranyai Enikő.

Az NB II. északi csoportjának 10. helyén álló Tatabánya az első félidőben még állta a sarat és megszorongatta a bükieket, a folytatásban azonban érvényesítette a papírformát a BTK, amely mindhárom edzőmeccsét megnyerve az élen zárta az általa rendezett felkészülési tornát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában