Bajnokok a bajnokokért

2023.02.09. 14:34

Jótékonysági licit vette kezdetét - Ekler Luca a sprinter szögescipőjét bocsátotta licitre, amelyben az elmúlt években legnagyobb versenyein futott

Elindult a Bajnokok a bajnokokért elnevezésű jótékonysági gyűjtés.

Sütő Dániel

zámos kiváló sportoló mellett Ekler Luca paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok világcsúcstartó magyar paraatlétánk is fontosnak tartja, hogy a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága támogatásával elindult jótékonysági aukció mellé álljon, amelynek kedvezményezettje a WonderFlora & CMT Alapítvány. 

A szervezet a Charcot-Marie-Tooth-szal élőknek nyújt segítséget. Luca azt a sprinter szögescipőjét bocsátotta licitre, amelyben az elmúlt években legnagyobb versenyein futott. Az Európa-bajnokságon, a világbajnokságon és a paralimpián is ebben a cipőben állt rajthoz 100, 200 és 400 méteren. A sprinter cipőhöz tartozik egy dedikált tornazsák is. A jótékonysági licit február 28-án este 20 órakor zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában