Idén is városi tenisz

2023.02.05. 14:17

Március végéig várják a nevezéseket

A Sport és Ifjúsági Iroda az idei esztendőben is megrendezi a városi férfi tenisz csapatbajnokságot.

vaol.hu

A mérkőzéseknek a Savaria Tenisz Centrum (Késmárk utca 9) pályái adnak otthont, a tervek szerint április és október között játsszák le a csapatok a meccseket, elsősorban péntekenként. A szervezők három kategóriában írták ki a versenyt. Nyílt kategóriában nincs megkötés, bárki pályára léphet, de elsősorban a versenyengedéllyel rendelkező teniszezők számra kínál kihívást. Az amatőr kategória korkritérium nélküli besorolásban bármely amatőr játékos nevezhet, alsó és felső korhatár nélkül. Az amatőr +50-es kategóriába csak az 50. életévüket betöltött játékosok ragadhatnak ütőt. Minden kategóriában körmérkőzés dönt a végső sorrendről. A csapatmérkőzések során két egyes és egy páros meccset játszanak a csapatok.

A főszervezői, versenyigazgatói feladatokat ismét Palotai Zoltán látja el. Nevezési határidő: március 31. A nevezéseket e-mailben a [email protected] címre kell elküldeni, de személyesen Palotai Zoltánnál is le lehet adni a nevezési lapot. Tavaly sikert aratott a városi bajnokság, a szervezők idén is bíznak a nagy létszámban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában